Σημαντικά Νέα

Προσωπικό Τμήματος

Το Προσωπικό του Τμήματος συμπεριλαμβάνει το Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΠ), το Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (ΕΔΙΠ) και το Διοικητικό Προσωπικό.

Εκπαιδευτικό Προσωπικό (ΕΠ)

Pelekis Panagiotis TN

Παναγιώτης Αστερής
Καθηγητής

 Ερευνητικά ενδιαφέροντα: Υπολογιστική Μηχανική, Θραυστομηχανική, Ανάλυση Δομικών Κατασκευών, Ανάλυση Ιστορικών Κατασκευών, Τοιχοποιία

 

Sotiropoulou Anastasia TN

Αναστασία Σωτηροπούλου
Καθηγήτρια

Ερευνητικά ενδιαφέροντα: Αντοχή Υλικών, Οπλισμένο Σκυρόδεμα, Ενισχυμένα και μη Κονιάματα

   
default male 63

Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος
Επίκουρος Καθηγητής

Ερευνητικά ενδιαφέροντα: Επισκευή και ενίσχυση κατασκευών, Σύνθετα υλικά, Οπλισμένο σκυρόδεμα, Αντοχή υλικών, Μη καταστροφικοί έλεγχοι κατασκευών

 

 

 

Vaxevaneris Haralambos TN

Χαράλαμπος Βαξεβανέρης
Καθηγητής Εφαρμογών

Ερευνητικά ενδιαφέροντα: Γεωδαιτικές μετρήσεις έργων, Αποτυπώσεις μνημείων, Υψομετρία με χρήση GPS

Limouri Konstantina TN

Κωνσταντίνα Λυμούρη
Καθηγήτρια Εφαρμογών

 

    


Εργαστηριακό Διδακτικό Προσωπικό (Ε.ΔΙ.Π.)

Konstantakatos Gerasimos TN

Γεράσιμος Κωνσταντακάτος

 Ε.ΔΙ.Π.

Passa Dimitra TN

Δήμητρα Πασσά

Ε.ΔΙ.Π.

        siorikisv

Βασίλειος Σιορίκης

Ε.ΔΙ.Π.

Ερευνητικά ενδιαφέροντα: Πειραματικός Προσδιορισμός Μηχανικών Ιδιοτήτων Υλικών και Περιβαλλοντική Μηχανική, Αριθμητικές Αναλύσεις, Τοπογραφία, Θεμελιώσεις

Επιστημονικοί και Εργαστηριακοί Συνεργάτες

 

ΒΡΑΣΙΔΑ ΜΑΡΙΑ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΓΕΩΡΓΟΥΛΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΓΚΑΒΕΛΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΚΑΠΟΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΗ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΚΑΡΙΝΙΩΤΑΚΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΚΟΙΛΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΚΟΥΤΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΛΑΓΑΡΙΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΛΕΜΟΝΗΣ ΜΗΝΑΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΛΙΑΠΗΣ ΑΡΗΣ-ΣΠΥΡΙΔΩΝ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΜΑΚΡΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΜΑΜΟΥ ΑΝΝΑ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΜΑΝΔΗΛΑΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΜΙΣΟΚΕΦΑΛΟΥ ΕΛΕΝΗ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΝΙΚΟΛΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΠΑΛΙΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΠΑΡΤΙΔΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)
ΤΣΙΑΠΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

ΤΣΟΥΚΑΛΑΣ ΜΑΡΚΟΣ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.)

 

Διοικητικό Προσωπικό

default female 63

Κωνσταντίνα Χρησίμου

Υπεύθυνη Γραμματείας