ANNOUNCEMENTS

6ος ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

Στο πλαίσιο της πολιτιστικής δράσης της Δημοτικής Βιβλιοθήκης με τίτλο «στο βλέμμα του Μπάιρον», ο Δήμος Βύρωνα προκηρύσσει τον 6ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό λογοτεχνικής έκφρασης για εφήβους/ες και νέους/ες. Ο διαγωνισμός αφορά δυο κατηγορίες κειμένων ανάλογα με την ηλικία των συμμετεχόντων, δηλαδή μαθητές και μαθήτριες των τάξεων του Γυμνασίου και του Λυκείου και νέους και νέες από 18 μέχρι 30 ετών και δύο κατηγορίες κειμένων ανάλογα με το λογοτεχνικό είδος, δηλαδή ποιητικό έργο αδημοσίευτο και διήγημα αδημοσίευτο. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταθέτουν ή να αποστέλλουν σε κλειστούς φακέλους τα έργα τους, στο Δημαρχείο του Βύρωνα, στο τμήμα διοίκησης (πρωτόκολλο) μέχρι την 1η Ιουλίου 2020. Για κάθε πρόσθετη πληροφορία, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να επικοινωνούν απευθείας με το Δήμο Βύρωνα (τηλ. 210 7609342)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΥ

To Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών ανακοίνωσε την Προκήρυξη δέκα (10) θέσεων υποτροφιών με διαγωνισμό, για μεταπτυχιακές σπουδές (μάστερ) στον τομέα της παιδαγωγικής επιστήμης, εξ ολοκλήρου στο εξωτερικό (σε μία εκ των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης), κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021, από τα έσοδα του  «Θεοδωρίδειου Κληροδοτήματος Εκπαιδευτικών» του αείμνηστου Πάνου Δημητρίου Θεοδωρίδη. Για την ανακοίνωση πατήστε εδώ.

2η ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το έγγραφο σχετικά με τη δεύτερη παράταση δηλώσεων και διανομής, διδακτικών συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ, ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε το έγγραφο σχετικά με την παράταση δηλώσεων και διανομής, διδακτικών συγγραμμάτων χειμερινού εξαμήνου ακαδημαϊκού έτους 2019-2020.

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΓΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Αναπληρώσεις Χειμερινού Εξαμήνου

Σύμφωνα με το ακαδημαϊκό ημερολόγιο τις μέρες 14-1-2020 έως 17-1-2020, θα πραγματοποιηθούν οι αναπληρώσεις των μαθημάτων του χειμερινού εξαμήνου. Στον παρακάτω πίνακα θα συμπληρώνονται τα μαθήματα που θα αναπληρώνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Παρακαλούνται οι σπουδαστές να ενημερώνονται εγκαίρως για τις πιθανές αλλαγές του προγράμματος.

  Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή
  14/1/2020 15/1/2020 16/1/2020 17/1/2020
9-10 Εδαφομηχανική   Κυκλοφοριακή Τεχνική
231-232  
  Οπλισμένο Σκυρόδεμα ΙΙ   Προεντεταμένο Σκυρόδεμα  
10-11 Αρχιτεκτονικός Σχεδιασμός Ι     Αντισεισμικές Κατασκευές (Θ3-Θ4)
151
11-12        
12-13 Εδαφομηχανική   Οδοστρώματα
231-232
   
13-14   Ενεργειακός Σχεδιασμός Ανάλυση & Σχεδιασμός Μεταφορών  
14-15       Αντισεισμικές Κατασκευές (Θ1-Θ2)
Εργαστήριο Ο/Σ
15-16 Σχεδίαση με χρήση Η/Υ σε 3 Διαστάσεις     Ανάλυση & Σχεδιασμός Μεταφορών  
16-17        
17-18       Μεταλλικές Κατασκευές      
18-19              

Δηλώσεις μαθημάτων των επι πτυχίω φοιτητών για το εαρινό εξάμηνο

Ανακοινώνεται στους επί πτυχίω φοιτητές του Τμήματος Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε, ότι οι δηλώσεις μαθημάτων των εαρινών εξαμήνων στα οποία επιθυμούν να εξεταστούν την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2020 θα πραγματοποιηθούν μέσω της ηλεκτρονικής γραμματείας του τμήματος από την Πέμπτη 12/12/2019 έως και την Παρασκευή 10/01/2020.

Τονίζεται ότι οι φοιτητές που δεν θα υποβάλουν δήλωση δεν έχουν δικαίωμα εξέτασης στα αντίστοιχα μαθήματα.

(Ο όρος "επί πτυχίω φοιτητές" αφορά αυτούς που εισήχθησαν στη Σχολή μέχρι και το ακαδ.έτος 2014-2015)

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΠΜΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 20/12/2019

Πατήστε στον ανάλογο σύνδεσμο για να δείτε τον κατάλογο των διπλωματούχων κάθε ΠΜΣ που θα συμμετάσχουν στην ορκωμοσία της Παρασκευής 20/12/2019.

Κατάλογος Διπλωματούχων του ΠΜΣ "Αναβάθμιση Κτηρίων"

Κατάλογος Διπλωματούχων του ΠΜΣ "Τεχνολογίες Διαχείρισης Υδάτων και Ενεργειακών Διαθεσίμων"

Κατάλογος Διπλωματούχων του ΠΜΣ "Εφαρμοσμένη Υπολογιστική Δομική Μηχανική"

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 20/12/2019

Πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο για να δείτε τον κατάλογο των πτυχιούχων που θα συμμετάσχουν στην ορκωμοσία της Παρασκευής 20/12/2019.

Κατάλογος Πτυχιούχων

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΠΡΟΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ

Η Τελετή Ορκωμοσίας Πτυχιούχων ΑΣΠΑΙΤΕ θα διεξαχθεί ως εξής:

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 10.00 π.μ για τους αποφοίτους τους αποφοίτους του Τμήματος Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών και του Τμήματος Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών.

Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 12.30 μ.μ για τους αποφοίτους του Προπτυχιακού Προγράμματος του Τμήματος Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών και τους αποφοίτους των ΠΜΣ του ιδίου Τμήματος καθώς και του Διατμηματικού ΠΜΣ που πραγματοποιήθηκε από το ανωτέρω Τμήμα σε συνεργασία με το Τμήμα Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών.

Θέατρο ΑΣΠΑΙΤΕ

Οι υποψήφιοι για να επιβεβαιώσουν ότι έχουν συμπεριληφθεί στην εν λόγω τελετή ορκωμοσίας μπορούν να αναζητήσουν τους αριθμούς Μητρώων τους, για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων, στους σχετικούς καταλόγους που έχουν αναρτηθεί στις Ιστοσελίδες των Τμημάτων.

Οι υποψήφιοι προς ορκωμοσία πρέπει να προσέλθουν 1.30 ώρα πριν την έναρξη της ορκωμοσίας  στη Γραμματεία του οικείου Τμήματος που ειδικά την ημέρα της ορκωμοσίας θα στεγάζεται στο χώρο της παλιάς Βιβλιοθήκης της ΑΣΠΑΙΤΕ στον 1ο όροφο του παλιού κτιρίου, για να υπογράψουν στο Βιβλίο Πτυχιούχων και να παραλάβουν τον όρκο και την τήβεννο.

Μετά τη διεκπεραίωση των ανωτέρω οι υποψήφιοι προς ορκωμοσία θα συγκεντρωθούν και θα παραμείνουν συγκεντρωμένοι στον χώρο έξω από το Θέατρο, όπου θα αναμένουν την αναγγελία της εισόδου τους στην Αίθουσα Τελετής από το μικρόφωνο κατά την έναρξη της τελετής. Αμέσως μετά την αναγγελία της εισόδου τους θα εισέλθουν στην Αίθουσα κατά αλφαβητική σειρά σε τριάδες και θα παραταχθούν στο διάδρομο που θα τους υποδειχθεί.

Επισημαίνεται ότι για την παραλαβή της τηβέννου

Α) Οι υποψήφιοι προς ορκωμοσία πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης. Για να παραλάβουν την τήβεννο θα παραδίδουν την αστυνομική τους ταυτότητα στην αρμόδια επιτροπή που θα βρίσκεται στον ανωτέρω χώρο (παλιά Βιβλιοθήκη ΑΣΠΑΙΤΕ) και θα υπογράφουν ότι δεσμεύονται να επιστρέψουν την τήβεννο σε άριστη κατάσταση αμέσως μετά τη λήξη της τελετής ορκωμοσίας, οπότε και θα τους επιστρέφεται η αστυνομική τους ταυτότητα. Σε περίπτωση μη τήρησης της ανωτέρω δέσμευσης από πλευράς πτυχιούχου, η Γραμματεία του οικείου Τμήματος δεν πρόκειται να ανταποκριθεί σε κανένα αίτημα για χορήγηση οποιουδήποτε εγγράφου σε αυτόν/-ή στο μέλλον (πχ αντίγραφο πτυχίου, βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας, κλπ).

Β) Για τη χρήση της τηβέννου, οι υποψήφιοι προς ορκωμοσία πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ να φέρουν μπλουζάκι ή πουκάμισο με μανίκι.

Προς αποφυγή προβλημάτων, παρακαλούμε για την αυστηρή τήρηση όλων των ανωτέρω.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2019-2020 ΠΑΡΑΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/11/2019.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΕΤΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΑΥΤΟΠΡΟΣΩΠΙΑΣ ΣΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ

Καλούνται οι φοιτητές της ανωτέρω κατηγορίας που ενώ έχουν πραγματοποιήσει την ηλεκτρονική τους εγγραφή δεν έχουν προσέλθει για ταυτοπροσωπία στις Γραμματείες των Τμημάτων τους να το πράξουν μέχρι την Δευτέρα 07-10-2019 και ώρες 10.00-13.00 προσερχόμενοι με το έντυπο της ηλεκτρονικής εγγραφής υπογεγραμμένο και μια φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους. Σε περίπτωση κωλύματος μπορεί να προσέλθει νομίμως εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος.

Εναλλακτικά μπορεί να αποστείλουν ηλεκτρονικά και σε αρχείο pdf(όχι φωτογραφίες από κινητό τηλέφωνο) το έντυπο της ηλεκτρονικής εγγραφής υπογεγραμμένο από τους ίδιους και θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής από ΚΕΠ ή άλλη δημόσια αρχή μαζί με μια φωτοτυπία της αστυνομικής τους ταυτότητας ή του διαβατηρίου τους . Και σε αυτή την περίπτωση ισχύει η προθεσμία της Δευτέρας 07-10-2019.

Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις είναι:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Προϊστάμενος Γραμματειών

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Γραμματεία Τμήματος Εκπαιδευτικών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Εκπαιδευτικών Ηλεκτρονικών Μηχανικών

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Γραμματεία Τμήματος Εκπαιδευτικών Μηχανολόγων Μηχανικών

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.Γραμματεία Τμήματος Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών

Τονίζεται ότι όποιος δεν συμμετάσχει είτε με τον ένα είτε με τον άλλο τρόπο στην διαδικασία ταυτοποίησης ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ.

Υπενθυμίζεται ότι ημερομηνία έναρξης μαθημάτων έχει οριστεί η 30η Σεπτεμβρίου 2019.

Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου 2018-2019

Στο παρακάτω link, μπορείτε να ενημερωθείτε σχετικά με το πρόγραμμα της εξεταστικής Σεπτεμβρίου του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019

Πρόγραμμα Εξεταστικής Σεπτεμβρίου